Notícies

TECH-SLICE: Plataforma col·laborativa i BI per a la integració de dades energètiques i productives a sala de llescats

Dades recollides mitjançant la sensorització i digitalització

Plana Hurtós Enginyers, a través del clúster Innovac i altres empreses participants, forma part del projecte AEI TECH-SLICE, que té com objectius la millora de la sensorització de les sales de llescat de la indústria càrnia, la millora del control de les temperatures a la resta d’àrees de treball, i la millora de l’eficiència energètica en els processos productius del sector. (més…)

+ info

TECH-SLICE: Optimització dels processos productius i energètics de sala de llescat mitjançant sensorització i digitalització

Un dels projectes dels que forma part Plana Hurtós ha estat aprovat a la línia d’ajuts AEI 2022 Next Generation, en col·laboració amb diverses empreses i clústers. Aquest projecte, coordinat per INNOVACC, servirà per optimitzar els processos productius i energètics de sala de llescat mitjançant sensorització i digitalització. (més…)

+ info
Edificis industrials Instal·lacions Obra Pública
Enginyeria Civil
Enginyeria
farmacèutica i alimentària
Urbanisme
Arquitectura
Disseny BIM Equipaments
esportius
Consultoria Projectes d'obres, activitats, medi ambient i seguretat i salut

Treballem pel retorn a la normalitat després de la COVID-19

Plana Hurtós Enginyers i Linnic col·laboren des de fa mesos amb l’administració pública i amb el sistema de salut per reduir l’afectació per la COVID-19. Com a empresa tenim un compromís cap a la societat i entorn dels que formem part. Per això treballem en projectes que permeten que la ciutadania pugui viure cada dia de forma més normal.

Ja fa unes setmanes que heu conegut alguns projectes de Plana Hurtós Enginyers i de Linnic. Avui volem explicar-vos la nostra col·laboració en el retorn a la normalitat, després de la gran afectació que hem tingut per la COVID-19.

Un dels nostres tècnics treballant en prevenció de la COVID-19

D’una banda, donada la importància dels aerosols en la transmissió aèria del virus, hem posat èmfasi en aquest aspecte. Els nostres experts en bioseguretat, juntament amb els tècnics de validació, estan estudiant millores en els sistemes de clima de diferents centres hospitalaris. L’objectiu és garantir una renovació d’aire correcta i reduir la propagació per l’aire del SARS-COV-2.

De l’altra, treballem en un dels àmbits que ha tingut més afectació per la pandèmia: l’esport. Durant molt temps, el públic no ha pogut assistir a esdeveniments esportius. Per això, els nostres tècnics han realitzat estudis d’aforament a diverses instal·lacions esportives. Aquest treball permet que s’hagin obert de nou les portes de pavellons i poliesportius. Ara el públic ja pot gaudir de diverses competicions de forma segura, complint amb els protocols per prevenir la COVID-19.

 

 

 

Casos d'èxit